AC/DC – Black Ice

acdc black ice

Kahdeksan vuoden levytystauon jälkeen harva osasi odottaa näin kovaa AC/DC -levyä. En enää muista minkävärinen kansi hankkimassani CD:ssä oli, mutta koska levy oli kestoltaan bändin historian pisin olin vahvasti sitä mieltä että sen ainoa heikkous on sen pituus. Alle kymmenen soittokerran jälkeen levy meni divariin.

Viisi vuotta levyn ilmestymisen jälkeen ostin sen itselleni uudestaan, tällä kertaa punakantisena. Edelleen levyn kesto väsytti minut enkä meinannut millään saada aikaa sen kerralla kuunteluun. Keväällä 2015 ostin Black Ice’n tuplavinyylin ja lopultakin pääsin sinuiksi pitkän albumin kanssa. Tuntuu nololta todeta että 1980-luvulla iloitsin siitä että tupla-albumit mahtuivat yhdelle CD:lle. Nyt olen onnellinen että yksi CD saadaan pilkottua neljään varttitunnin mittaiseen osioon.

Rock N Roll Train ja Anything Goes promovideot löytyvät Backtracks boxin Family Jewels DVD-kokoelman kolmannesta osasta. Ehkä joskus bändin kaikki promovideot julkaistaan yksissä kansissa, vaikka Blu-ray boxina. Levystä tehtiin nykytavan mukaan useita eri versioita, mutta ymmärtääkseni edes sinikantinen deluxe edition ei sisällä bonusbiisejä.

Add a comment
Your name
Your email