AC/DC – The Razors Edge

ac/dc razors edge

Mielestäni AC/DC:n 80-luvun viiden (ja puolen) albumin yhteissumma jäi pahasti jälkeen 70-luvun kuuteen levyyn verrattuna. Suurin pudotus tuli minusta ajan vaatimuksien mukaisesta ns. uusiutumisesta. 

The Razors Edgen avaava Thunderstuck on ilkeä ja menevä kappale, jollainen sopii tälle bändille kuin hansikas käteen eli vähän saatanan hyvin. Samalla se päivittää itsensä kymmenen vuotta taakse päin. Fire Your Guns, Moneytalks ja muut biisit noudattavat samaa hyväksi havaittua linjaa. Uudelle vuosikymmenelle siirrytään siis kovin tutulla kaavalla. Ja hyvä niin, sillä 

The Razors Edge-levyltä löytyy myös singlenä julkaistu iso hitti Moneytalks ja ei-aivan yhtä iso menestys Are You Ready. Eurooppalaisen Moneytalks-maxin ostaneet saivat aiemmin julkaisemattoman biisin Borrow Times. Se ja australialaisen singlen b-puoli Down On The Borderline julkaistiin vuonna 2009 osana Backtracks-boxia.

The Razors Edge -kiertueelta on julkaistu Donington DVD:n ja live-CD:n lisäksi pienelle huomiolle jäänyt, Moskovassa syyskuussa 1991 yli puolen miljoonan ihmisen ulkofestarilla kuvattu konserttivideo. Sen muden esiintyjien joukossa oli esim. Metallica. AC/DC:n osuus löytyy nykyään Plug Me In DVD-boxilta.

Add a comment
Your name
Your email