Aerosmith – Live Texxas Jam ’78 (video)

live texxas jam 78

Latasin tämän keikan netistä mutta minulla meni useampi vuosi paneutua siihen. Videokasetista tehty tiedosto ei houkuttele useisiin katselukertoihin, sen verran suttuinen on sen kuva. Hääviä ei ole myöskään VHS-kaseteilla saatu ääni. Valitettavasti bändi ei paranna tilannetta sillä se ei ole enää siinä vedossa kuin mitä se oli ollut vielä pari vuotta aiemmin nuorena ja nälkäisenä. 

Texxas Jam ’78 on puolidokumenttaarinen kooste bändin keikasta Dallasin Cotton Bowlilla (kts. kuva) itsenäisyyspäivä viikonloppuna 1978. Lavalla vierailee Milk Cow Bluesin aikana samana iltana esiintynyt Ted Nugent.

Noin 47 minuuttinen keikkakooste julkaistiin Amerikassa kotivideona jo 1988, mutta sen auktorisoitu DVD-julkaisu odottaa yhä (kesällä 2014) julkaisua. Videojulkaisulla on 12 keikkasetissä olleista 22 biisistä, joten mahdollisesti julkaistava DVD voi olla pituudeltaan aivan muuta kuin nyt piraattimarkkinoilla olevat levyt. 

Just Push Play CD:n Japanin versiolla on bonuksina keikasta kaksi biisiä, joita ei ole mukana videolla, ainakaan sen takakannen mukaan. Kyseiset biisit ovat Big Ten Inch Record ja Lord Of The Thighs. Ehkä keikka saa joskus laadukkaan julkaisun Blu-ray+2CD muodossa?

Add a comment
Your name
Your email