Sunstorm – Brothers In Arms

Sunstorm - Brothers In Arms

Kun levystä ei ole kovin paljon sanottavaa, mutta ihan olankohautuksella ei viitsisi ohittaa, mitä silloin pitää tehdä? Vaikeita ovat nämä. Jos nyt ainakin kokoonpanosta sanon muutaman sanan ja vähän levyn tyylistä. Sen pitää tällä kertaa riittää. Ehkä laitan ihan vähän jotain henkilökohtaista vuodatusta sekaan. Olisiko hyvä?

Joka paikan laulaja Ronnie Romero on toista kertaa Sunstormin solistina. Näinkö kolmas tulee vielä? Kappaleiden sävellysvastuussa on yhä kosketinsoittaja ja taustalaulaja Alessandro Del Vecchio. Nik Mazzucconi soittaa edelleen bassoa ja Michele Sanna rumpuja. Vain kitaristi on pitänyt vaihtaa sitten edellisen levyn. Syytä muutokseen en tiedä. Nyt vikkeliä lirutteluja ja tutunoloisia riffejä soittaa Luca Princiotta -niminen kaveri. Joku puhuu bändistä, minä nimitän tätä yhä projektiksi.

Mainitsin seuraavan jo edellisen levyn arviossa, mutta kertaus ja niin edelleen. Sunstorm alkoi Joe Lynn Turnerin projektina! Piti julkaista vanhoja demoja. Niin tehtiin. Demot loppuivat, homman piti jatkua ja tyylin säilyä. Ammattilaiset toimittivat. Niin toimittaa myös nykyinen porukka. Levyn musiikki matkii 80-luvun heviä oikein hyvin. Soundi on italialaisuudestaan huolimatta enemmän ruotsalainen kuin brittiläinen. Muutama kappale on sellainen, että Ronnien laulu tuo mieleen Joen. Ah, hänen äänensä karismaa kaipaan tähän projektiin edelleen. Muutenhan kaikki on ihan ennallaan. Brothers In Arms on albumillinen laadukasta heviä.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email