Lightning Strikes Twice
Vuonna 1986 Molly Hatchetin jätti sen toinen perustajajäsen Dave Hlubek. Hänen kanssaan bändin 70-luvun alussa perustanut Steve Holland oli lähtenyt siitä jo pari vuotta häntä aiemmin. Paljolti näiden kahden miehen varassa toiminut bändi taisi olla erojen jälkeen hetken polvillaan sillä siltä meni peräti kolme vuotta uuden levyn tekemiseen. 

Bändiin vuonna 1971 tulleiden Duane Rolandin ja Bruce Crumpin sekä 1974 tulleen laulajan Danny Joe Brownin rinnalla kokoonpanossa oli viimeiset kuusi vuotta bassotellut Riff West ja viisi vuotta koskettimissa ollut John Galvin. Tämä viisikko palkkasi uudeksi soolokitaristikseen Bobby Ingramin. Myöhemmin hänestä tuli bändin kantava voima ja alkuperäismiehistön luvalla hän sai lisenssin käyttää bändin nimeä.

Lightning Strikes Twice ei ole millään asteikolla surkea sounthern rock -levy, mutta ei se myöskään kestä vertailua bändin kymmenen vuoden takaisiin menestyslevyihin. Lightning Strikes Twice on laulaja Danny Joe Brownin viimeinen kokonaan hänen laulama Hatchet-levy. Valitettavasti mies ei ole tällä levyllä parhaimmillaan eikä hänen ääni kuulostaa yhtä verevältä kuin nuorempana. Molly Hatchet -fanit arvostavat varmasti tätäkin levyä, mutta meidän muiden kannattaa keskittyä ennen vuotta 1984 äänitettyihin mestarillisiin albumeihin.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit