Greatest Hits Live
Radioasema King Biscuit Flower Hour äänitti 1970, -80 ja -90 -luvulla Amerikassa kymmenien eri bändien keikkoja ja lähetti niitä satojen eri radiokanavien välityksellä samanaikaisesti jopa miljoonille amerikkalaisille kuulijoille. Los Angeles 23.2.1982 äänitetty Flower Hour -keikka on kuunneltavissa pientä korvausta vastaan Concert Vaultin nettisivuilta. Palvelun tilaajana latasin sen omalle koneelleni viidellä dollarilla. Sen CD-julkaisu on bändin tämän kokoonpanon ainoa virallinen livejulkaisu.

Los Angeles ei ole varmasti kaikista tyypillisin keikkapaikka etelän bändeille, mutta tuskin Pallladiumiin on eksynyt aurinkorannikon surffaripoikia tai discotyttöjä. Tower Of Power -puhallinorkka tuo Lady Luck -biisiin hiukan suuren maailman viihdeosaamista, mutta muuten bändi luottaa omaan perusosaamiseensa, joka vyöryy omalla boogie painollaan.

Jimmy Farrer täytti hienosti "korvaamattoman" Danny Joe Brownin saappaat tarttuessaan 1980 mikkitelineeseen. Uusimmalta Take No Prisoners -levyltä on valikoitunut radiolähetykseen kuitenkin yllättäen vain kolme biisiä, ja edeltäneeltä Beatin' the Odds levyltä vain sen nimiraita. Bändin läpimurtolevyltä Flirtin' With Disasteriltä sitävastoin soitetaan viisi biisiä esikoislevyn edustuksen jäädessä kahteen raitaan. Allman Brothers Bandin Dreams I'll Never See on radiolähetykseen valikoidusta setistä ainoa cover. Ainakin myöhemmällä urallaan bändi soitti encorena myös Lynyrd Skynyrdin Free Birdiä.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit