Live At Carnegie Hall
Steve oli viettänyt keikkaa edeltäneen illan perheensä ja ystäviensä parissa juhlien 30-vuotis syntymäpäiviään. Illan keikka jakautui kahteen sesttiin, joista ensimmäisen aikana lavalla oli kolmemiehinen Double Trouble. Valitettavasti Sony ei julkaissut tätä keikkaa kokonaisuudessaan, ja siksi setin kymmenestä biisitä levylle mahtui vain viisi. Toki levy-yhtiö julkaisi Voodoo Child ja The Syky Is Crying -biisit kolme vuotta myöhemmin kitaristin kuoleman kymmenvuotis muisto boxilla.

Paikalla olleet vierailijat astuvat lavalle illan toisen setin aikana ja on luonnollista että se näyttelee pääosaa myös tällä julkaisulla. Setin neljännen biisin Letter To My Girlfriend mennessä lavalle on kivunnut vierailevana kosketinsoittajana Dr. John sekä Roomful Of Blues -puhallinorkesteri sekä Stevien isoveli Jimmy. Pitkän linjan blueslaulajatar Angela Strehli vierailee lavalla kahden biisin ajan, joista C.O.D. on päätynyt levylle, mutta kuten setin avausraidat, Lonely Teardrops odottaa yhä virallista julkaisua. 

Erikoisvieraiden ansiosta tämä keikka erottuu niin paljon muista SRV-julkaisuista, että sen hankintaa on pakko suositella. Stevien soitto sopii myös ison orkesterin sovituksille. Sony on vahingossa nimennyt instrumentaalin Collin's Shofflen Iced Over nimiseksi.

Petri Myllylä

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit