Three Lock Box
Sammy Hagarin ensimmäinen Geffen-julkaisu Standing Hampton sai osakseen paljon radiosoittoa ja punatukkainen laulaja laajensi sen avulla kuulijakuntaansa. Itse en siitä aluksi innostunut hankittuani sen remasteroidun CD:n kesällä 2010. Aika tarkalleen puoli vuotta myöhemmin löysin divarista tämän Sammyn seitsemännen soololevyn Three Lock Box. Vinyylilevyjen ystävänä istahdin talvisena iltana kuuntelutuoliini kuunnellakseni itselleni täysin tuntemamattoman levyn.

Three Lock Box tehtiin samalla kokoonpanolla kuin vuotta aiemmin ilmestynyt Standing Hampton. Tuottajana on jälleen Keith Olsen. Levyn tunnetuin biisi on Sammy ainoa top-20 hitti Your Love Is Driving Me Crazy. Reilun vuoden aikana kuuntelin tätä levyä vain muutamaan kertaan ja huomasin sen jäävän usein hyllyyn napattuani sitä edeltäneen levyn soimaan. Vaikka Standing Hampton ja Three Lock Box ovat soundeiltaan hyvin samantyylisiä, on jälkimmäinen musiikillisesti enemmän AOR:ää. Sammy valitsi levyltä vain sen nimiraidan (jonka poptaidevideo oli hänen ensimmäinen kameran edessä kuvattu promonauha) osaksi 1994 julkaistua kokoelmaa Unboxed.

Never Give Up -singlen kääntöpuolelta löytyvä samannimisen leffan tunnari Fast Times at Ridgemont High julkaistiin vuonna 2004 CD-muodossa kokoelmalla Essential's Red Collection.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit