Live 1980
Live 1980:n ykköspuoli on äänitetty Lontoon kuuluisalla Hammersmith Odonilla ja sen kakkospuoli, samoin kuuluisassa Long Beach Arenalla. Nykyajan livejulkaisuihin verrattuna Live 1980 on ilmestymisajalleen tyypillinen tiivis paketti, joka on koottu artistin tunnetuimmista ja ajankohtaisimmista kappaleista. Montrose-biisiä Space Station #5 lukuunottamatta kaikki biisit tulevat laulajan edellisen livelevyn jälkeisiltä Street Machine ja Danger Zone -levyiltä.

Vain puolen tunnin mittainen albumi lienee ollut aikanaa ns. sopimustekninen pakkojulkaisu. Sen CD-julkaisuun ei ole saatu bonukseksi kuin yksi vaivainen kappale, kolmoslabumin Someone Out There. Tätä julkaisu ei nykyisellään täytä valistuneen kuluttajan asettamia määrä- ja laatukriteerejä. Lisäksi Danger Zone -biisi Miles From Boredom löytyy vuonna 1996 uusintajulkaistulta Street Machinelta.

Äänitysten laatu ei millään tavalla tee tästä levystä haluttavaa. Silti odotan innolla että tämäkin levy saisi joskus päivityksen jolloin pääsisin kuuntelemaan kokonaisen 1980 keikan (tai vaikka molemmat äänitetyt keikat).

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit