VOA
Sammyn bändiin kuuluivat vuonna 1984 kitaristi Gary Pihl, nuoruudenkaveri rumpali David Lauser ja pitkään mukana ollut basisti Bill Church. Vielä 2000-luvun alussa mukana ollut kosketinsoittaja Jesse Harms liittyi tässä vaiheessa Sammyn bändin ja vaikutti panoksellaan sen soundin muutosta.

Ostin tämän levyn heti sen ilmestyttyä syksyllä 1984, mutta saatuani CD-innostuksen, myin LP:n koulukaverilleni vain puoli vuotta myöhemmin. En kumminkaan ostanut koskaan tätä levyä CD:nä, joten se painui minulta lähes unholaan kunnes vuonna 2010 ostin sen LP:n divarista yhdellä eurolla! Samalla ostin itselleni myös HSAS:n liven.

Muistini mukaan tämä levy jäi aikanaan itseltäni sitä edeltäneen HSAS livelevyn varjoon. Tästä syystä otin tämän levyn tarkoituksellisesti ensiksi kuunteluun, ettei 26 vuoden takainen tilanne toistuisi. Levyn avaava I Can't Drive 55 on taatusti Hagarin tunnetuin biisi ja se on tuttu myös Van Halen konserteista. Tuon biisin lisäksi levyltä ei nouse esille muita hittiainesta omaavia kappaleita vaikka sen nimikappaleen video kuuluu aikakauden parhaiden pienoisleffojen joukkoon. Kokonaisuutena tämä levy on klassikoksi liian keskinkertainen ja puuduttava. Vuonna 1984 julkaistulta Footloose-leffan soundtrackiltä löytyvä The Girl Get's Around julkaistiin vuonna 2004 CD-muodossa kokoelmalla Essential's Red Collection.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit