San Francisco 19.5.1978
Sanjoselainen hard-rockin radioasema KSJO vietti 10-vuotisjuhliaan ja juuri Ten Years Afterin kietueelta lämppärinä ollut Sammy Hagar pääsi tapahtuman pääesiintyjäksi. Kuvatusta keikasta rakennettiin erityisen merkittävä sillä viimeisen kolmen biisin aikana lavalla kuullaan vierailevia tähtiä. Viisi vuotta myöhemmin Sammy ja Journeyn kitaristi Neil Schon perustivat yhteisen bändin mutta keikan Rock Candy on herrojen ensimmäinen yhteinen lavaesiintyminen.

Saksofonistilaulaja Eddie Money teki 70- ja 80-luvun taitteessa ison joukon hittejä ja tällä keikalla hänellä on mukana myös oman bändinsä kitaristi Jimmy Lyon. Voisin uskoa Montrose-paitaan pukeutuneen Hagarin tyytyneen tässä vaiheessa soittamaan ilmakitaraa sillä Schon ja Lyon sekä bändin Gary Pihl saavat aikaan Stevie Winwoodin Gimme Some Lovin'illa todella masiivista kitarointia. Biisin jälkeen Sammy Hagar All Stars (kuten laulaja heidät nimesi) palaa lavalle soittamaan hidasta ja kohtuullisen raskasta bluesia, jota Concert Vault tunne nimeltä.

Keikka on kuunneltavissa pientä korvausta vastaan Concert Vaultin nettisivuilta. Mustavalkoisen videoraidan voi katsoa YouTubesta.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit