Signals
Bändin yhdeksäs studiolevyn suurin yllätys on siinä, että jokainen sen kahdeksasta biisistä on alle seitsemän minuuttinen. Moista temppua olisi harva 70-luvun fani osannut kuvitella. Sen musiikissa sitä vastoin ei ole tapahtunut suuria muutoksia aiempaan. Ehkä tämän levyn myötä bändi otti jälleen yhden askeleen kohti keskitien rockmusiikkia lisäämällä syntikoiden osuutta.

Tasaisen levyn parhaat biisit ovat The Analog Kid ja Digital Man, mutta tällä ei sinällään ole paljon merkitystä kun kokonaisuus on hyvä joka tapauksessa. Neljän studiolevyn (levyt 9-12) jälkeen julkaistavalle, bändin kolmannelle livelle tältä levyltä valikoitui vain tyylikäs Subdivisions.

Mercury Records julkaisi vuonna 1997 remasteroituina levyinä bändin koko siihenastisen tuotannon. Laadullinen parannus aiempiin painoksiin oli sen verran vaikeasti kuultavissa, ja kun remasteroiduille levyille ei tullut bonuksia, vanhakin CD kannattaa ottaa divaristi kotikuunteluun. Albumista tehtiin monikanavainen miksaus joka löytyy 2011 julkaistulta, viisi 1982-1989 albumia sisältävältä boxilta Sector Three. 

Petri Myllylä 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit