A Little Ain't Enough
David Lee Rothin alkuperäinen soolobändi kooostui kovan kaliberin soittajista, eikä sellaisen kasassa pitäminen onnistunut edes Diamond Davelta. Skyscaper kiertuekokoonpanoon oli liittynyt basisti Billy Sheehanin tilalle bändin rumpalin Gregg Bissonetten veli, Matt. Kiertueen jälkeen kitaristi Stevie Vai lähti Whitesnakeen sekä jatkamaan jo aiemmin aloittamaansa soolouraansa.

Uuden kitaristin etsiminen Stevie Vain tilalle taisi olla se kaikista vaikein palanen purettavaksi. Lopulta tälle, Diamond Daven kolmannelle levylle otettiin kaksi kitaristia. Soolokitaristi Jason Becker ei kumminkaan päässyt terveysyistä johtuen koskaan Rothin kiertuebändiin, ja niin pesti meni tulevalle Ozzy kitaristille (ja Randy Rhodes 70-luvun oppilaalle) Joe Holmesille. Levyllä rytmi- ja slidekitaraa soittaa Alice Cooperin, Lou Reedin ja Peter Gabrielin kanssa jo 70-luvulla soittanut Steve Hunter.

Levyn kaikki 12 biisiä ovat bändin omia, mutta niistä kaksi on tehty yhteistyössä biisintekijä Robbie Nevil'in  kanssa ja yksi ex-Dio kitaristi Craig Golbyn kanssa. Musiikillisesti tämä Rothin kolmonen on aika tanakka, mutta ehkä turhankin tiiviistii keskivirrassa soutava ajan hengen mukainen tuote. Bob Rockin tuotanto on laadukasta

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit