Thunder Seven
Jätin tämän levyn ostamatta vuonna 1984, mutta korjasin tilanteen 26 vuotta myöhemmin, jolloin ostin pienellä rahalla hyväkuntoisen vinyylin. Levyn kappaleet olivat minulle enimmäkseen täysin tuntemattomia. Sen kymmenestä kappaleesta aloitusraita Spellbound sekä Midsummer's Daydream ja Follow Your Heart löytyivät seuraavana vuonna julkaistulta, bändin ensimmäiseltä livelevyltä Stages.

Muutaman kuuntelukerran jälkeen väsyin tähän levyyn. Palaan sen parin taatusti myöhemmin ja kerron silloin tarkemmin sen herättämistä mietteistä. Tässä vaiheessa se ei saannut minua innostumaan.

 

Triumph-levyt remasteroitiin 2004 Amerikan julkaisua varten. Italialaisen Frontier Records julkaisi ne kuusi vuotta myöhemmin Euroopassa. Samalla markkinille tuotiin uusi kokoelmalevy Greatest Hits Remixed. Kuten nimi kertoo sille uusintamiksattiin 14 bändin tunnetuinta biisiä. Näiden joukossa on tämän levyn hitit Spellbound ja Follow Your Heart. Vaikka levyille ei ole lisätty mitään bonusmateriaalia pidän niitä niin hyvinä, että vinyylilevyjen omistajana mietin pitäisikö kiekot saada hyllyyn myös CD-muodossa. 

Petri Myllylä

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit