Please Experience Wolfmother Live (video)
Odottelin pitkään tämän alkujaan julmetun kalliin konserttivideon hinnan tippumista. Kun sen hinta vihdoin tippui alle uuden LP:n, tarrasin sen heti mukaani kotiin vietäväksi. Energinen ja raju esiintyminen on piristävää katseltavaa ja kuunneltavaa. Konserttivideon hintalaatu-suhde on taatusti niin hyvä, että uskallan suositella tätä höyryjunan tavoin paahtavaa keikkaa kaikille dvd-laitteen omistajille. 

Voisin olettaa että tämän keikan ääniraitaa tullaan aikanaan hyödyntämään kun Wolfmother-levystä työstetään juhlavuosipainoksia. En ole suuri ennustaja kun väitän monen tuolloin ihastuvan bonusliveen niin paljon ettei studiolevy kuulosta enää yhtä hyvältä kuin aiemmin. Alkuperäinen Wolfmother-kokoonpano hajosi vuonna 2008 joten tämä video jäi heidän viimeiseksi yhteiseksi julkaisuksi.

Videolla bändi soittaa koko esikoislevynsä materiaalin lukuunottamatta Where Eagles Have Been -biisiä. Lisäksi bonuksena nähdään pari lyhyttä esiintymistä sekä kaikki kuusi esikoislevyltä tehtyä promovideoa.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit