Folklore And Superstition
Innostuin vuonna 2006 nuoren bändin esikoislevystä ja se soi paljon varsinkin työmatkoillani tuohon aikaan. Bändin kakkoslevy ei sitä vastoin lyönyt naamalle samalla tavalla kuin edeltäjänsä. En tarkoita, että se olisi huono levy ja edeltäjäänsä heikompi. Osasin vain odottaa mitä tuleman pitää.

Vasta vuosien kuuntelun jälkeen olen innostunut Folklore And Superstitionista. Sellaiset koukuttavat raskaalla kädellä vedetyt biisit kuten avausraita Blind Man, Reverend Weinkle ja Soulcreek saavat vastavoimaa rauhallisemmista biiseistä kuten upea Things My Father Said, rakkauslaulusta You ja bändin yhteislaulua korostava Peace Is Free.

Levyn Japanin painoksessa oli bonusbiisi Cowboys. iTunesin Special Editionilla on bonusbiisit Junkman, Stranger ja Bulldozer. Amerikassa julkaistu kahden levyn painos sisältää kolme edellisen levyn sinkkujen B-puolta sekä akustisia versioita enimmäkseen esikoislevyn biiseistä. Mukana on myös sessioista ylijäänyt Yeah Man sekä Kerrang-lehdelle 2007 äänitetyn akustisen keikan kolme biisiä sekä todennäköisesti samoista sessioista käyttämättä jäänyt Peace Is Free.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit