Everyday Demons
The Answer dybyytti oli yksi vuoden 2006 parhaita hard rock julkaisuja. Kakkoslevy on ihan yhtä hyvä, mutta ei onnistu yllättämään kuulijaa vaan toistaa löydettyä menestyskaavaa.

Vaikka olen omistanut Everyday Demons'in sen ilmestymisestä lähtien olen kuunnellut sitä harvakseltaan. Jostakin syystä esikoislevy on soinut sitäkin enemmän vaikka ne ovatkin keskenään kuin veljeksiä. Levyltä julkaistiin kolme singleä, joista Tonight taisi menestyä parhaiten. Sitä aiemmin julkaistu On And On, albumiraita Pride ja varsinkin kolmas sinkku, Comfort Zone kuuluvat omien Answer-suosikkieni joukkoon. 

Bändi julkaisi sen ensimmäisen Amerikan-levynsä Never Too Late EP:n neljä kuukautta ennen Demons'in julkaisua. Sillä oli mukana yksi uusi raita Highwater Or Hell, joka julkaistiin myös Japanissa, mutta 2012 mennessä sitä ei ole julkaistu Euroopassa. Nykytavan mukaan levystä julkaistiin myöhemmin laajennettu painos nimellä Extended Version (pikkukuvassa sen takakansi), mutta sillä ei ole mukana mainittua biisiä eikä kahta USA-painoksen bonusta. Euroopassa levyn ensipainoksen bonuksena tuli haastattelu-DVD, jolla on lisäksi pari liveä. Itselläni on sen lisäksi albumin peruskappaleet sisältämä saksalainen kolmen levypuolisko mittainen mustakantinen vinyyli. Olisin ollut kiva jos LP:n korkeampaa hintaa olisi kompensoitu laittamalla sen viimeiselle puoliskolle USA- ja Japan bonukset.

Petri Myllylä 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit