Songs From The Sparkle Lounge
Luin 2008 tästä albumista positiivisen arvostelun ja päätin hankkia sen itselleni. Liekö piheys vai levyhyllyn tilanpuute päätin kuitenkin lainata sen ensiksi kirjastosta (aikana ennen Spotifiyta) ja päättää sen perusteella hankinko sitä vai en. Yhden kuuntelukerran jälkeen päätös oli selvä ja levy jäi ostamatta. Siirsin musiikin kuitenkin työkoneelleni ja seuraavan viiden vuoden aikana kuuntelin levyä muutamaan otteeseen. 

Songs From The Sparkle Lounge on häpeilemättömän taantumuksellinen levy ja se on sitä ylpeänä. Se muistuttaa selkeästi bändin alkuajan julkaisuja eikä jää niistä jälkeen oikein missään muussa kuin autentisuudessa. Voisin uskoa levyn tyydyttävän niitä uusia faneja, jotka eivät ehkä vielä eläneet silloin kun sen esikuvat äänitettiin. Meille vanhoille parroille tämä kuulostaa nuoruuden musiikilta ja voi olla että joku meistä tätä kuullessaan säikähtää dementian edenneen niin pitkälle että tunnistaa bändin muta ei muista enää biisiä. 

Country-tähti Tim McGrow laulaa biisin Nine Lives. Joe Elliotin versioa ei ole mukana levyllä, mutta se löytyy kyseisen sinkun b-puolelta. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit