Devil's Canyon
Moni uskoi Molly Hatchetin tarun loppuneen kun bändi teki vuonna 1990 jäähyväiskiertueen ja siirtyi eläkkeelle. Alkuperäisjäsen Danny Joe Brown jatkoi kumminkin matalalla profiililla yhdessä uuden kitaristin Bobby Ingramin kanssa. Näiden miesten yhteinen historia alkoi kun Brown aikanaan lähti bändistä soolouralle, mutta kesken Devil's Canyonin se valitettavasti myös päättyi sillä laulaja joutui terveyssyistä jättämään laulamisen ja siirtyi eläkkeelle.

Devil's Canyon ei ole millään asteikolla heikko levy. Se kuulostaa hiukan raskaammalta kuin bändin 80-luvun tuotanto, mutta silti siltä tunnustaa bändin soundin vaikka sillä ei soitakaan yhtään bändin alkuperäistä jäsentä. Uusi laulaja kuulostaa erehdyttävästi Brownilta, jopa siinä määrin että kahden laulajan eroa ei aina edes huomaa.

Nimikappale sekä reilun seitsemän minuutin mittainen The Journey ovat levyn omia suosikkejani yhdessä akustisen Allman-coverin Dreams I'll Never Seen kanssa.

Albumista tehtiin vuonna 2010 yhdessä muiden "uuden ajan" Molly-levyjen kanssa näyttävät vinyylijulkaisut, joita itse en ole kumminkaan hankkinut.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit