West, Bruce & Laing: Dallas 29.11.1972
Trion ensilevy herätti kiinnostusta ja se menestyi hyvin. Bändin jo hajottua siltä julkaistiin vain neljä biisiä sisältävä livelevy Live 'n' Kickin'. Tämä aikanaan Dallas 1972 nimisellä bootleglevyllä julkaistu yleisöäänitys laajentaa kuvaa bändin lava-aktista sillä mikään levyn raidasta ei päätynyt viralliselle levylle.

Ensilevyn julkaisun jälkeen soitetulla keikalla kuullaan neljä bändin uutta biisiä. Niiden lisäksi levyllä on kaksi Mountain raitaa sekä kaksi coveria. Keikka alkaa todella intensiivisellä versiolla Edgar Winterin Keep Playing That Rock 'n' Roll biisistä, jota seuraa Mountain kakkosen avannut Don't Look Around. Sen jälkeen bändi esittelee yleisölle kolme omaa biisiään, joista hidas Third Degree on itselleni mieluisin. Sen jälkeen bändi palataa tuntumpaan materiaaliin heittämällä Mountain hitin Mississippi Queen ja suoraan sen perään Roll Over Beethoven. 

Levyn päättää bändin Love Is Worth The Blues, johon sisältyy kaikkien soittajien omat soolo-osuudet. Kaksikymmenminuuttinen kipale on vaativa rasti varmasti kaikille levyn kuuntelijoille, varsinkin kun yleisöäänitys ei ole juuri kesktasoa parempi. Keikka on varmuudella ollut pidempi kuin levyn 64 minuutti sillä siltä puuttuu ainakn encore, jolla kuultiin yleensä jotakin Jack Brucen edellisen bändin Cremin tuotantoa.

Petri Myllylä 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit