McAuley Schenker Group: Unplugged Live (DVD & CD)
MSG:n Unplugged Live tulee USA:n Anahaimissa 25.3.1992 kuvatulta keikalta. Ymmärtääkseni sitä ei ole myöskään koskaan julkaistu kaupallisesti, mutta TV-lähetyksen kopioista liikkuu markkinoilla laittomia DVD-kopioita.

Keikka keskittyy McAuley Schenker Groupin kolmen studiolevyn materiaaliin. Sitä voi pitää sen ainoana heikkoutena. Olisin mielelläni kuullut myös jotakin alkuperäsen MSG:n materiaalia, mutta sitä vastoin 51 minuuttiselta 11 biisin CD:ltä löytyy peräti kolme UFO:n kappaletta; Natural Thing, Doctor Doctor ja Lights Out. Videolta löytyy näiden lisäksi encorena soitettavat Paradise sekä keikan päättävä UFO:n Only You Can Rock Me. Mainittakoon että Schenkerin akustinen sooloesitys Perrier löytyy vain audiolevyltä. 

Kappalevalinnasta huolimatta yllätyin levystä erittäin positiivisesti kuunneltuani sen ensimmäisen kerran kesällä 2010. En edes tiennyt Schenkerin julkaisseen tällaista levyä vaikka aikanaan hankin levyhyllyyni useita samalla formaatilla tehtyjä levyjä. Japanilaiset ovat julkaisseet CD, jolla on myös keikan encoret. Ehkä joskus tämä keikka julkaistaan DVD/CD -combona.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit