Have A Nice Day
Have A Nice Day ja sen hittisinglet tulivat itselleni tutuiksi heti tuoreeltaan sillä tuolloin kuuntelemani radiokanava soitti niitä lähes kyllästymiseen saakka. Bon Jovin pari edeltänyttä albumia olivat menneet itseltäni kokonaan ohi, mutta tämän levyn nappasin kirjastosta kotikuunteluun.

Have A Nice Day ei ole millään tavoin poikkeuksellinen BJ-levy. Se on juuri sellainen mitä bändiltä odotetaan, ja joita se osaa hämmästyttävän hyvin tehdä uudestaan ja uudestaan. Asia josta niin monia rockin raskassarjalaisia on syytetty. Kuunneltuani levyn muutaman vuoden tauon jälkeen se tuntui hyvin tutulta ja pakko se on myöntää että tykkään tästä amerikkalaisten hyväntahdon musiikista.

Nimikappaleen singleltä löytyy Atlantic Cityssä 2004 äänitetyt livebiisi Radio Saved My Life Tonight, I Get A Rush ja Miss Fourth Of July. Myös kahdella muulla singlellä on mukana livemateriaalia. Who Says You Can't Go Home singlestä julkaistiin myös country-versiona, jolla duetoi Jennifer Nettles. Tuo versio on yllättävä hyvä ja ansaitsee tulevaisuudessa pääsyn mukaan albumin deluxe editionille.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit