The Crush Tour (video)
Olisin saanut kesällä 2011 lipun Bon Jovin Helsingin keikalle, mutta sateen takia en lähtenyt Olympiastadionille. Tämän keikan alussa satoi rankasti vettä mutta se ei näyttänyt sveitsiläisyleisöä häiritsevän. Tämä video on oma ensikosketukseni bändin kokonaiseen keikkaan. Ostin aikanaan bändin erikoisjulkaisun ja väitän olleeni ensimmäisen tuhannen suomalaisen joukossa jotka tiesivät Bon Jovin olemassaolon. Suhteeni bändiin on vuosikymmenien kuluessa laimentunut. Mutta siitä huolimatta on pakko todeta heidän tekevän isolla sydämellä ja taitaen sen mistä heidät tunnetaan eli hienojen radiohittien mahtipontisen esittämisen. 

Keikkasetti sisältää ilahduttavan paljon uutta materiaalia, peräti seitsemän Crush-raitaa. Tämä on hyvä asia sillä koska bändillä on ollut tapana julkaista jokaiselta kiertueelta konserttivideo niiden biisilista eroaa ilahduttavasti toisistaan. Toki tietyt hitit kuten Zürichin avauskappaleet Livin' On A Prayer ja You Gove Love A Bad Name löytyvät useilta muiltakin videoilta. 

Keikka lähetettiin Sveitsissä suorana radiolähetyksenä joten oletan sen audion olevan bändin diehard-fanien kokoelmissa. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit