Be Aware Of Scorpions
Kirjoittaessani tätä helmikuussa 2014, takanani on reilun kolmenkymmenen vuoden MSG-diggailu. Toki kukaan mahtuu aikakausia, jolloin bändi ja sen liideri Michael Schenker on ollut vähemmällä kuuntelulla. Yksi tällainen ajanjakso sattui uuden vuosituhannen alkuun. Be Aware Of Scorpions'in ensikuuntelu tapahtui vasta vuosia myöhemmin. 

MSG on vain yksi osa Schenkerin musiikillista toimintaympäristöä. Se on sidottu enemmänkin musiikilliseen viitekehykseen kuin henkilöihin. Tällä levyllä mukana oleva poppoo on jälleen uusi aiempi levyihin verrattuna. Ainakin basisti Reverend Jones on jatkanut yhteistyötä Schenkerin kanssa sillä hän oli mukana juuri (helmikuussa 2014) päättyneellä Bridge The Gapin Amerikan promokiertueella. 

Be Aware Of Scorpions on kaikin puolin ihan kelpo heavy rock -albumi. Mutta jo sana ihan kertoo ettei se ole mikään unohduksiin painunut klassikko vaan yksi tusinasta. Toki tunnin voi käyttää huonomminkin kuin sen kuunteluun, mutta kyllä omassa levyhyllyssäni on satoja tunteja sitä kiinnostavampaa musiikkia, myös Michael Schenkerin tekemää. 

Petri Myllylä 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit