Close Enough For Rock 'n' Roll
Edellisellä Hair Of The Dog -albumillaan bändi oli raskaampi kuin koskaan sitä aiemmin. Levy menestyi niin hyvin USA:ssa, että sikäläinen levy-yhtiö halusi julkaista joulumarkkinoille kokoelmalevyn. Näin myös tapahtui, mutta he myös kiirehtivät bändiä julkaisemaan nopeasti seitsemännen studiolevynsä. Moinen hoppu ei ollut bändille mitenkään uutta, mutta tällä kertaa kiireen kyllä aistii paineen alla tehdystä Close Enough For Rock 'n' Roll -levystä.

Levyn kiinnostavin, ja samalla tyyliltään aivan uudenlainen kappale esitellään heti levyn alussa. Neljä biisiä sisällään pitävä Telegram starttaa myös viisi vuotta myöhemmin äänitetyn maineikkaan tuplaliven Snaz'in. Levyn toinen merkittävä biisi on Vancouver Shakedown, joka kuuluu omiin Nazareth suosikkeihini. Levylle on osunut muutama heikko raita, ja ne tiputtavat sen kokonaisarvosanaa. Voin kuvitella kuinka vaikeaa levyltä on ollut etsiä potettiaalista singlehittiä. Edes levyn ainoa cover, Barryn You're The Violin ei onnistunut singlenä.

Eagle Records julkaisi tämän levyn vuonna 2001 bändin 30-vuotisjuhlan kunniaksi seitsemällä bonuksella. Salvo sitä vastoin niputti vuonna 2010 bändin molemmat vuoden 1976 albumit yhdelle levylle, jolla ei ole tältä levyltä bonuksia.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit