Double Trouble Live
Ostin aikanaan tämän levyn heti sen ilmestyttyä. Jostakin syystä se jäi aikanaan hyvin vähäiselle kuuntelulle ja yllättäen lähes kokonaan bändin studiolevyjen varjoon. Omassa musiikkikuuntelussani tämä on, ja oli jo 80-luvulla perin harvinaista sillä olen yleensä innokas konserttilevyjen kuuntelija. Kun vielä myin kyseisen tuplaliven pois saatuani digi-innostuksen, levy painui vuosikymmenkiksi unholaan. Hankin sen lopulta 10-luvulla tiedostomuodossa, mutta odotan hyväkuntoisen vinyylin löytymistä ennen kuin jatkan tämän arvion kirjoittamista.

Alkujaan 15 biisin mittainen levy lyhentyi kahdella biisillä kun se ahdettiin yhdelle CD:lle (pikkukuvassa 2000-luvun Eurooppa-painos).

Ilman alkuperäisiä jäseniä toiminut bändi teki kolmesta tällä livellä olevasta biisistä uusintaversiot. Gregg Allmanin Dreams I'll Never See päätyi vuoden 1996 Devil's Canyon, Fall of the Peacemakers seuraavalle Silent Reign of Heroes ja alkujaan Danny Joe Brown Bandin (jossa soitti kaksi nyky-Mollyn soittajaa) 1981 levyttämä Edge of Sundown vuoden 2000 Kingdom of XII:lle.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit