Still Dangerous: Live At Tower Theatre Philadelphia 1977
Radioasema King Biscuit Flower Hour äänitti 1970, -80 ja -90 -luvulla Amerikassa kymmenien eri bändien keikkoja ja lähetti niitä satojen eri radiokanavien välityksellä samanaikaisesti jopa miljoonille amerikkalaisille kuulijoille. Tämäkin kahdesta keikasta (20 & 21.10.1977) koostettu keikka on kuunneltavissa pientä korvausta vastaan Concert Vaultin nettisivuilta. Alkuperäiset moniraita masterauhat löytyivät 2000-luvulla täysin yllättäen ja ne julkaistiin CD:nä ja vinyylinä vuonna 2009.

Still Dangerous 2LP on ollut useasti käsissäni, mutta ainakin vielä se on jäänyt kaupan hyllylle. Keikka on kyllä kokonaisuudessaan laadukas, joten sen omistaminen äänitysaikakauden pääformaatissa olisi sinällään helposti puolusteltavissa. Mutta joskus 30 euroa tuntuu isolta rahalta.

Thin Lizzyn "virallisen" liven Live And Dangerous osoittautuessa voimakkaasti jälkikäteen studiossa parannelluksi, tämä levy antaa todenmukaisemman kuvan bändin lavameiningistä. Tarkkakorvainen huomaa, että tuottaja Tony Visconti käytti keväällä 1978 Live And Dangerous'ia kasatessaan myös Philadelphian nauhoja. En ole koskaan fanittanut bändiä kybällä, mutta pidän kyllä heidän musiikista. Minunlaisille hardrock-faneille tätä levyä voi suositella lämpimästi.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit