In The Flesh -DVD
In The Flesh on hieno nimi. Sillä voi olla useampikin merkitys. Tällä kertaa se tuskin on kunnianosoitus Pink Floydin suuntaan. Sen sijaan sillä varmaan tarkoitetaan The Poodlesin täydellistä heittäytymistä musiikkinsa vietäväksi konserttitilanteessa.


Ruotsalainen The Poodles on meilläpäin vielä aavistuksen tuntematon nimi, mutta kotimaassaan he ovat meikäläisten Idols-tähtien kaltaisia staroja. Ehkä suurempiakin! Tämä DVD antaa hyvän kuvan heidän suosiostaan ja toisaalta syistä siihen. Lyhyesti kerrottuna nämä neljä kaverusta tekevät hyviä, melodisia heavy metal -kappaleita ja esittävät ne niin positiivisella tavalla ettei heistä voi olla pitämättä. Kun koko ajan muistutetaan myös siitä että bändi todellakin arvostaa ja muistaa fanejaan, ei ole ihme että yhtyeen keikoilla käy kolmen eri sukupolven ruotsalaisia. Ilkeämpi sanoisi, että The Poodles on täydellinen tuote, mutta sanotaan mieluummin niin että se on bändi jonka kemia toimii aivan kympillä. Ihan oikeasti tämä yhtye on aivan loistava!


Alkuun DVD.n aavistuksen rakeinen kuva hieman häiritsee, mutta pian siihen tottuu tai sitten bändin touhujen seuraaminen vie huomion. Tämä sakki osaa esiintyä kameran edessä myös keikkatilanteen ulkopuolella. DVD.ltä voi katsoa vain konsertin tai kokonaisen The Poodles-elokuvan. Suosittelen leffan katsomista ensin. Silläkin on live-esitykset mukana, mutta onpa paljon muutakin. Erityisesti pidin siitä että yhtye muistaa kiittää niitä joiden ansiosta kaikki on mahdollista, eli perheitä ja roudareita. Myös lasten sairaalassa soittaminen pistää miettimään, että The Poodles pistää itsensä todellakin likoon. Yhtye ei myöskään häpeä myöntää, että Euroviisukarsintoihin osallistumisella oli heidän uransa alkusysäykselle valtava merkitys. Oikeammin pitää puhua alkuräjähdyksestä! In The Fleshin nähtyään tulee mieleen, että näinköhän pitäisi osallistua Ruotsin viisuihin.
 

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit