The Long Road Home in Concert (DVD & CD)
Minua oli kiinnostanut pitkään hankkia tämä 27 biisin ja lähes 100 minuutin mittainen keikkavideoa. Divarin laatikosta paljastui iloinen yllätys sen ollessa vain 7 euron hintainen. Hinta-laatusuhde on enemmän kuin kohdallaan sillä John Fogerty bändeineen on keikalla uskomattomassa soittovireessä. Näin bändin melko tarkalleen puoli vuotta ennen tätä keikkaa ja se kuuluu omien suosikkikeikkojen joukkoon (yhdessä 1997 keikan kanssa).

Vaikka CCR-hitit saavat ansaitsemansa suosion yleisön joukossa, se koostuu kuitenkin enimmäkseen Woodstock-sukupolvea (noihin aikoihin 55-v) nuoremmista faneista. Heille Fogertyn 80-luvun hitit Centrefield ja Old Man Down The Road taitavat olla vielä klassikoita tutumpia ja niiden aikana Wiltern-teatterin parvekkeella hypitään ja pompitaan niin että hyvä ettei kukaan tule sieltä permannolle volttien kera. 

Keikan bonarina on uuden Déjà Vu (Over Again) promovideo. Sodan kauhuja esittelevä video on ristiriidassa keikan hyväntuulen fiiliksen kanssa. Biisissä sinällään ei ole mitään pahaa - eikä sen sodanvastaisuudessa. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit