We'll Bring The House Down
Sladen mahtava keikka Reading'in festareilla elokuussa 1980 huomioitiin Englannissa laajasti ja jo muutamassa kuukaudessa Polydor sai kauppoihin bändiltä uuden kokoelmalevyn. Lähes konkurssiin ajautunut bändi suostui julkaisemaan uuden levyn seuraavan vuoden maaliskussa vaikka se oli äänittänyt vain neljä uutta kappaletta. Levyn muut kuusi kappaletta napattiin 1979 flopanneelta Return to Base... -levyltä.

Uusista kappaleista levyn avaava nimikappale We'll Bring the House Down julkaistiin myös singlenä, ja sen hard rock soundi miellytti bändin uutta kuulijakuntaa. Muista uusista biiseistä jo Reading EP:llä ollut When I'm Dancin' I Ain't Fightin' onnistuu hyvin myös studiossa.

Vuonna 2007 julkaistulla remasteroidulla CD:llä on mukana bonuksina kaikki loput bändin vuonna 1979 julkaisemat kappaleet. Näin levyn ostaja voi halutessaan kasata itsellleen Return to Base... -levyn äänityksistä 14 kappaleen soittolistan ja laittaa sen perään nämä neljä uutta biisiä. Tämän tehdessään kuulija ei voi olla huomaamatta bändin itseluottamuksen kasvun myötä uusien kappaleiden paremmuutta muutaman vuoden takaiseen levyyn verrattuna. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit