On Stage at World Cafe Live
 

Eikös huonot uutiset kerrota ennen hyviä vai miten päin se on? Ajattelin joka tapauksessa aloittaa niillä ikävillä jutuilla. Philadelphiassa joulukuussa 2005 kuvattu On Stage at World Cafe Live kuuluu jonkinlaiseen halpis DVD:iden sarjaan. Se on siis toteutettu huonosti. Living Colourin, eli käytännössä Vernon Reidin, haastattelu on ripoteltu konsertin sekaan. Itse konsertti on pilkottu, sotkettu, eikä ole edes kokonainen. DVD:n valikoissakin on jotain häikkää.

 

Mutta älkääs laittako DVD:tä takaisin hyllyyn. Hyvät uutiset ovat vasta tulossa. Musiikki ja esitys tällä vähän vajaan tunnin pätkällä on aivan ykkösluokkaa. Bändi, ja varsinkin valkoiseen kokohaalariin pukeutunut Corey Glover, on mielettömän kovassa iskussa. Kappalevalinnat on tehty niin että mukana on vain kantaaottavia biisejä. Se ei sinänsä haittaa, koska mukana on monta nykyään harvemmin keikoilla kuultavaa vetoa, kuten Wall, Ignorance Is Bliss ja Auslander. Myös vanhojen hittien esitykset ovat virtaa täynnä. Varsinkin Open Letter (To A Landlord) toimii. Kaiken kaikkiaan mukana on 11 kappaletta. Basisti Doug Wimbishin laulama Bless Those on kiva yllätys.

 

Jos pitää valita, osta bändin Pariisin keikka, mutta jos lompakossa on pelimerkit molemmille konserttitallenteille, älä jätä tätä hankkimatta.

 

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit