We've Come For You All
 

 

Harva levy alkaa yhtä hienosti kuin Anthraxin vuoden 2003 We've Come For You All. Uhkaavan Contact-intron jälkeen What Doesn't Die vie jalat kuulijan alta. John Bushin aikakauden Anthrax oli kirjoittanut raakaa materiaali aiemminkin, mutta tämä kappale on jotain ihan muuta. Charlie Benanten rummutus on aivan uudella tasolla. Vanhankoulukunnan fanit ovat varmasti tyytyväisiä kappaleen mosh-osasta. What Doesn't Die -biisistä tehtiin video. Siinä Anthrax on zombien hyökkäyksen kohteena. Vai ovatko nuo sittenkin bändin faneja jotka olivat kypsyneet levyä odottaessaan?

 

Ilmestyessään We've Come For You All sai ristiriitaisen vastaanoton. Toisaalta levyllä on avausraidan kaltaista äärimetallia, toisaalta sen sinkkukappaleet Taking The Music Back, jolla vieraili The Who-solisti Roger Daltrey, Safe Home, josta tehtiin Keanu Reevesin kanssa video ja Cadillac Rock Box, jonka soolon soitti Dimebag Darrell, olivat melko suoraa, joskin metallivaikutteista, rokkia. Alkuaikojen Anthraxin tavaramerkkiä thrash metallia levyllä ei kuultu.

 

Levy sai hyvin huomiota eri medioissa, ehkäpä se oli vierailijoiden ansiota. Voi toki olla että pienen hevibuumin myötä Anthrax oli vähän uudessa nosteessa. Hollywood-tähdillä nähtiin Anthrax t-paitoja. Joka tapauksessa albumin kappaleet olivat hyviä, soundit olivat kohdillaan ja sarjakuvataiteilija Alex Rossin kansikuva oli näyttävä. Jostain kumman syystä ostava yleisö ei ottanut We've Come For You Allia omakseen ja niinpä sen myynti jäi vaatimattomaksi. Bändi suuntasikin studioon heti vuoden 2004 alussa.

Digipackilla on bonuksena akustinen versio Safe Homesta ja Ramones-cover We're Happy Family.

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit