Time Machine 2011: Live in Cleveland (DVD & CD)
Tuntuu jotenkin uskomattomalta että paljon keikkoja nähneenä, Rush on itselleni yhä 2014 tuttu vain heidän videojulkaisuiden kautta. Niiden perusteella olisin keski-ikäisenä miehenä Rushin keikalla kaltaisteni joukossa sillä tämänkään videon ohjaaja ei ole saanut kuviin kovinkaan useaa naispuolista katselijaa. 

Rusk julkaisi ennen syntymäpäivänäni 29.6.2010 startannutta Time Machine kiertuetta kaksi huhtikuussa äänittämäänsä biisiä. Seuraavana vuonna julkaistavalta Clockwork Angels'ilta löytyvät BU2B (Brought Up To Believe) ja Caravan olivat mukana myös kiertueen setissä. Mutta lisänimen Live In Cleveland saanutta DVD:tä eikä kiertuetta muistella uusista biiseistä vaan siitä että nimensä mukaisesti bändi aikamatkustaa 36 vuoden välillä keskittyen kuitenkin vuoteen 1981. Se esitti nimittäin tällä kiertueella ensimmäisen kerran kokonaisuudessaan Moving Pictures LP:n.

Kerrottakoon Moving Pictures'in ystäville että tämä osa keikasta julkaisiin myös vinyylinä. Toki koko keikka julkaistiin videoformaattien lisäksi myös kahden CD:n audiopakettina.

Petri MyllyläTakaisin edelliselle sivulle


Kommentit