Köln 8.9.1976
Eagle Rock Entertainment on julkaissut 2000-luvulla paljon DVD-levyjä yhteistyössä Länsi-Saksan television (WDR) kanssa. Alkujaan Rockpalast TV-ohjelmaan kuvattuja keikkoja on ollut nautinto katsella ja kuunnella. Tätä keikkaa ei kumminkaan jouluun 2011 mennessä ole julkaistu kaupallisena tuotteena, mutta keikan hyvälaatuinen äänitys kulkeutui käteeni. Useat satelliittikanavat näyttävät näitä keikkoja, joten kannattaa seurata niiden tarjontaa sillä Setä-Ted on tällä taltioinnilla nuoruudensa vedossa.

Ted Nugentin laulajakitaristi Derek St. Holmes lähti bändistä ison riidan päätteeksi kesken Free-For-All -levyn äänitysten, mutta palasi ruotuu pian rauhoituttuaan. Itselleni oli yllätys, että hän oli bändissä jo ennen kyseisen levyn julkaisua. Voisiko tämä olla osasyy siihen että tällä keikalla ei soiteta yhtäkään biisiä ilman häntä tehdyltä levyltä. Vai olisiko niin, että tämä keikka on äänitetty jo ennen kesää 1976, mutta tiedoissa oleva päivä olisikin ollut sen lähetyspäivä. Mene ja tiedä.

Ted Nugentin 70-luvun keikkoja tai esiintymisiä ei ole juuri virallisesti julkaistu, joten olisi toivottavaa että tämä hiukan hämillään olevalle saksalaisyleisölle soitettu energinen keikka saisi vihdoin julkaisunsa.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit