Live In Houston (DVD)
 

Tämä on surullinen julkaisu. Bändin on ollut tauolla jo pitemmän aikaa laulaja Scott Weilandin erottua tai saatua potkut ja silti joku on sai päähänsä julkaista keikka-DVD:n Velvet Revolverin ensimmäisen levyn Contrabandin kiertueelta. Setti on lyhyt ja mukana olevat haastattelupätkät ovat tietyllä tapaa vanhentuneita ja aikansa eläneitä. Joku utelias näitä silti ostaa.. Valitettavasti.

 

Myös DVD:n toteutus on ala-arvoinen. Bändihaastattelut ja jonkun mimmin jututtaminen on sotkettu konserttiosuuden sekaan. Tuo latistaa tunnelmaa entisestään. En muista koska olen viimeksi nähnyt live-DVD:n jolla kameramiehiä kuvataan lähes yhtä paljon kuin bändiä. Kuvankäsittelytemput ovat myös alkeellisia. Moisia peilikikkoja näki viimeksi 80-luvulla, silloin kun Music TV oli uusi juttu.

 

Settilista on hyvin pitkälti samanlainen kuin se jonka yhtye esitti Helsingissä soittaessaan. Mukana on kaksi lainaa Guns'n'Rosesilta ja saman verran Stone Temple Pilotsilta. Turha kai kertoakaan, että STP:n kappaleet toimivat paremmin. Laulaja ratkaisee. Muutenkin täytyy sanoa, että nuorelta David Bowielta näyttävä Scott Weiland on tämän keikan tähti. Entiset Gunnarit kyllä poseeraavat, mutta jotenkin rokkaaminen on väkinäistä. Niin se oli myös jäähallissa.

 

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit