Live From The Living Room
Niinhän sitä sanotaan, että kappale on hyvä jos se kuulostaa hienolta esitettynä vain akustisella kitaralla. Mr. Big on todistanut osaavansa kirjoittaa biisejä jo moneen otteeseen. Akustinen keikka ei ole heille uusi juttu. Siksi tällä kertaa hommaa on venytetty vähän normaalista poikkeavaksi. Kappaleita on sovitettu hieman uusiksi. Yhtyeen lisäksi WOWOW TV-studioon, jossa konsertti on tallennettu, on raahattu myös jousikvintetti.

Myös settilistaa laadittaessa on huolehdittu siitä että ihan kaikkein kuluneimmat raidat eivät ole mukana. Itseäni ilahduttavat kaikkein eniten versiot Voodoo Kissistä ja Take Coverista. Varsinkin ensimmäisessä Eric Martin osoittaa olevansa laulaja ja esiintyjä vailla vertaa. Luonteestaan huolimatta tämä keikka rokkaa! Kuunnelkaa ripeä Around The World, jos ette usko. Ilmeisen runsaslukuinen yleisö osoittaa hurjasti suosiotaan.

Tärkeässä, tai ainakin isossa, osassa on myös Billy Sheehanin - sähköinen - basso. Sen soundi on sellainen, ettei sitä voi oikein haudata mihinkään. Tällä kertaa se on ehkä hieman turhankin pinnassa. Paul Gilbertin kitara kyllä kuuluu ja Pat Torpeyn helistimet ja kolistimet, mutta jousijoukkue jää vähän piiloon. Se toimii parhaiten hitaassa Stranger In My Lifessa. Niin ja tietenkin To Be With You on mukana.

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit