Live At The Roundhouse, London 25/4/76
Pari viikkoa ennen uuden No Heavy Petting -levyn julkaisua äänitetty keikka julkaistiin alkujaan hieman epämääräisellä On With The Action -levyllä. Sama keikka löytyy samoin hiukan epämääräiseltä Live Throughtout The Years -liveboxilta. Tuolla levyllä on mukana encorena Small Faces -cover All Or Nothing, mutta en ole varma onko äänitys kyseiseltä illalta. Näiden lisäksi keikka löytyy EMI:n julkaisemalta Official Bootleg Box Set 1975-1982.

Keikan avaa seuraavassa kuussa ilmestyvän No Heavy Petting -levyn maistiainen Can You Roll Her. Sen lisäksi kuullaan uusina kappaleina vielä Highway Lady ja I'm Loser. Yllättäen tuleva keikkabravuuri, Natural Thing ei kuulu vielä tässä vaiheessa bändin keikkasettiin. Näistä kolmesta uudesta biisistä vain I'm Loser oli setissä syksyllä 1978 ja se löytyy bändin klassikkoliveltä Strangers In The Night.

Olen kuunnellut tätä keikkaa aika paljon. Vaikka setti ei ole samalla tavalla pullollaan erinomaisia kappaleita kuten virallisella livellä, keikkaa kuunnellessa tulee sellainen fiilis, että olisi ollut mahtavaa olla yleisön joukossa tuona iltana. Bändin esikoislevyltä löytyvät Eddie Cochran -cover C'mon Everybody ja toisena encorena esitetty, bändin oma Boogie For George ovat hikisen keikan erinomainen loppukliimaksi.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit