Brand Loyalty
 

The Blues Band oli ensimmäinen R&B -bändi, jota diggailin teinivuosina. Innostuttuani digiaikakauteen myin vinyylilevyni ja suhde englantilaisten pitkän linjan muusikoiden bändiin katkesi. Brand Loyaltyn taisin silti muutamaan otteeseen kuulla. Palasin bändin musiikin pariin vasta 2012 kun ostin divarista yhden heidän levyistä. Pari vuotta myöhemmin täydensin valikoimaani ostamalla myös Brand Loyaltyn saksalaisen vinyylivanhuksen. 

The Blues Band on ns. hyvän tuulen bändi. Meno on rentoa kuten rhythm&bluesin pitääkin. Brand Loyalty eroaa bändin edeltäneistä julkaisuista oikeastaan vain sen laadukkaamman tuotannon ansiosta. En tarkoita että bändin rouheaa soitantaa olisi liiaksi tavoiteltu, tai että aiemmat albumit olisivat mitään kellariäänityksiä. 

BGO-firma on lisensoinnut bändin tuotannon ja julkaissut ne kahden levyn paketeissa. Kronologisesti oikein tämän levyn saa samassa edullisessa paketissa edellisenä vuotena julkaistun Itchy Feetin kanssa. Saksalainen Repertoire Records julkaisi 2012 Brand Loyaltyn lisäämällä siihen bonusmateriaalia. 

Petri Myllylä

 Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit