Blues in My Heart
B.B. oli siirtynyt 1962 alussa Modern Records'ilta ABC-yhtiöön, mutta edellisen pari vuoden aikana äänitetyistä kymmenistä biiseistä riitti vanhalle yhtiölle julakistavaa vielä vuosiksi eteen päin. Yhtä 1965 sessiota lukuunottamatta kaikki Kent-merkillä julkaistut singlet sekä Crown- ja United-merkkien LP:t tulevat ajalta ennen yhtiövaihdosta. Tämä oli herran yhdestoista LP ja toinen levyvaihdoksen jälkeen. Yhtiö uusintajulkaisi sen United-merkillä nimellä A Heart Full Of Blues. 

Blues in My Heart tulee todennäköisesti yhden päivän sessiosta, todennäköisesti joulukuulta 1961. Pienen bändin kanssa tehty äänitys varmistaa sen että pääosassa kuullaan mestaria itseään. Erityisesti spottivalo osuu hänen Lucille-kitaraan. Hyvä niin sillä albumi on bluesin ystävälle mukavaa ja rentoa kuunneltavaa eikä tällä kertaa mennä kovin paljon puhtaan viihdemusiikin puolelle.

CD-bonusraidat ovat taattua tasavahvaa B.B. Kingiä, eivät mitään täyteainetta. Ne olisivat liki poikkeuksetta voineet päätyä single- tai LP-julkaisuille siinä missä moni julkaistu äänite.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit