Russian Roulette
Oma kiinnostukseni Acceptiä kohtaan päättyi ensimmäisen kerran jo parikymppisenä ennen tämän levyn ilmestymistä. Tutustuin levyyn vasta kun se oli ehtinyt 26 vuoden ikään kun innostukseni bändin 2010-luvun albumeihin sai itseni tarttumaan myös tähän levyyn. Neljä vuotta myöhemmin sain vinyyli-innostuksen ja ostin levyn ensimmäisen kerran itselleni. 

Bändin edellinen Metal Heart oli paikoin hyvinkin poppimainen ja kiillotettu amerikantuote. Tämä ei ollut ihme sillä bändi purkitti levyn Scorpions-tuottajan Dieter Dierks'in ohjauksessa. Tällä kertaa bändi jätti saksalaisen huipputuottajan laskuttamaan pelkästään studionsa käytöstä ja tuotti itse kollektiivisesti Russian Rouletten. It's Hard To Find A Way on oikeastaan levyn ainoa kappale, joka on tehty amerikkalaista radioasemaa varten.

Levyn ykköspuoli on yllättäen sen kääntöpuolta heikompi. Ainakin minua miellyttää kakkospuolen avaava reilu seitsenminuuttinen Heaven Is Hell sekä levyn päättävät Man Enought To Cry ja Stand Tight. Niiden lisäksi aloituspuoliskon Monsterman voisi hyvinkin päätyä soittolistalleni.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit