The Times They Are a-Changin'
Oma Dylan diggailu on ollut vuosikymmeniä todellista vuoristorataa. Lyhyitä innostuksia seuraa useiden vuosien tauko hänen musiikin aktiivisessa kuuntelussa. Vaikka The Times They Are a-Changin' nimibiisi on yksi Dylan-suosikeistani, kymmenen biisin albumi ei ole koskaan kuulunut rakkaimpien levyjen joukkoon. 

The Times They Are a-Changin' kasattiin kuudesta elo-lokakuussa 1963 tehdystä sessiosta. Valinnanvaraa oli runsaasti sillä sittemmin ainakin kahdeksan sessioista ylijäännyttä on julkaistu. Näistä The. Byrds coveroi Lay Down Your Weary Tunen bändin Turn Turn Turn -albumille. Julkaisemattoman biisien helmi on lähes kahdeksanminuuttinen Percy's Song. Tuntuu käsittämättömältä että Dylan jätti sen pois levyltä. Lopulta biisi näki päivänvalon 1985 kokoelmalla A Biograph.

Sundazed Music lisensoi 2003 Dylanin monopainokset. Ne menivät niin hyvin kaupaksi että 2010 Sony Music (joka omistaa Columbian) julkaisi itse Dylanin 8 ensimmäistä levyä CD- ja LP-laatikoissa. LP-boxi oli kädessäni useaan otteeseen, mutta siirsin mono-LP:n hankintaa 2017 saakka jolloin olin saanut kuunteluhuoneeseeni vartavasten monolevyjä varten tehdyn neulan. En usko että yksi- ja kaksikanavaisten miksauksien ero on millään lailla merkittävä, mutta itseäni viehättää omistaa tämäkin levy monona

Petri Myllylä 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit