Songbook
Chris Cornellin soolouran ensimmäinen konserttilevy on konstailematon tyyliin mies, jakkara ja kitara. Levyn kappaleet tulevat koko miehen pitkän uran aikana uusimman biisin ollessa Scream-levyn Ground Zero. Vaikka levyllä on mukana miehen uran suurimmalta kaupalliselta menstyslevyltä Superunknown kaksi biisiä Fell On Black Days ja luonnollisesti Black Hole Sun ei soolokeikan setti ole kuitenkaan rakennettu ilmeisimpien hittien varaan.

Levyn kuudestatoista liveraidasta (mukana yksi leffa-soundtrack) vain kaksi on coveria. John Lennonin Imagine korostaa Cornellin laulutekijä-tyyliä, Led Zeppelinin Thank You lienee herran nuoruuden suosikki. Itse pidän Audioslave-osuutta kohtuullisen niukkana. Biisit Like A Stone ja I Am The Highway tulevat bändin esikoislevyltä, Doesn't Remind Me kakkosalbumilta Out Of Exile ja Wide Awake bändin viimeisimmältä Revelations.

Levyn erikoisversiolla on bonuskappaleena toinen Temple Of The Dogin biisi Call Me A Dog ja toinen versio biisitä As Hope And Promise Fade.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit