Magic
Innostuttuani edellisenä vuonna Bruce Springsteenin Seeger Sessions -levystä, nappasin syksyllä 2008 ilmestyneen Magic-LP:n kainalooni nähtyäni sen tutussa levykaupassa. Edellisestä uudesta Bruce-vinyylistä (Live 1975.1985) oli kulunut 21 vuotta joten kotiin saavuttuani oli todella nostalginen fiilis laittaa neula levylle. 

En enää muista mikä oli seuraava vinyylihankintani, mutta varsin pian tämä levy jäi harvemmalle ja harvemmalle soitolle. Lopulta se hukkui kasvavan kokoelmani harvoin soitettujen levyjen suureen joukkoon. Vasta tämän arvostelun kirjoittaminen syyskuussa 2012 sai minut laittamaan se soimaan vuosien tauon jälkeen. Ja hyvä niin sillä muistin välittömästi pitäväni levystä. Jo sen ilmestymisen aikoihin reittasin sen lauluntekijän parhaaksi E Street Bandin kanssa tehdyksi levyksi sitten 1984 Born In The U.S.A.:n.

Pian albumin ilmestymisen jälkeen ilmoitettiin ettei urkuri Danny Federici osallistu kiertueella meladoma-hoitojen johdosta. Maaliskuussa 2008 hän kuitenkin soitti bändissä vielä yhden keikan kuollen vajaa kuukausi myöhemmin. Yksi keikan biiseistä ilmestyi EP:llä Macig Tour Highlights.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit