Varsova 22.10.1976 (DVD & CD)
Belgialainen yhtiö julkaisi tämän keikan 2007 nimellä Live In Europe ja floridalainen Blues Boulevard Records 2012 nuimellä Screamin' And Cryin' The Blues. Sitä ennen markkinoilla ollut Unreleased In The West on todennäköisesti bootleg-julkaisu. Keikka julkaistiin alkujaan vain Puolassa nimellä The Warsow Sessions vol. 1 & 2. Kaikkien julkaisuiden ääniraita on todennäköisesti otettu Varsovan keikan TV-lähetyksestä. Keikasta löytyy kuvamateriaalia myös YouTubesta.

Muddy äänitti lokakuussa Johnny Winterin johdolla uuden Hard Again -albuminsa. Koska bändi oli saman kuukauden lopulla Euroopassa, päättelen albumin äänitysten olleen lokakuun alussa ennen Eurooppaan lähtöä. Muddy oli ennen tätä ollut poissa studiosta yli puolitoista vuotta. Ehkä hyvin sujunut Winter-sessio antoi levy-yhtiötä vaihtaneelle Muddylle lisää tarmoa sillä hänen bändi on tällä keikalla kelpo vireessä. Valitettavasti kaikki keikan välispiikkaukset on editoitu paikoin ärsyttävällä sisään/ulos miksauksella.

Biisit Goin' Down Slow ja After Hours löytyvät halpisjulkaisulta The Blues Collection 11: Muddy Waters: Chicago Blues. Mahdollisesti nämä biisit tulevat setin alusta jolloin Muddy ei ole vielä saapunut lavalle. Näitä biisejä on mukana myös tällä julkaisulla. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit