Kansas City 28.4.1986
Radioasema King Biscuit Flower Hour äänitti 1970, -80 ja -90 -luvulla Amerikassa kymmenien eri bändien keikkoja ja lähetti niitä satojen eri radiokanavien välityksellä samanaikaisesti jopa miljoonille amerikkalaisille kuulijoille. Tämäkin Flower Hour keikka on pientä korvausta vastaan kuunneltavissa Concert Vaultin nettisivuilta. Radio oli äänittänyt viisi vuotta aiemmin yhden Ozzyn keikan. Nyt Sabbath-m iehen taustabändi oli kosketinsoittaja Don Airey lukuunottamatta vaihtunut kokonaan ja osaksi jopa useaan kertaan.

Mielestäni The Ultimate Sin kuuluu Ozzyn parhaiden levyjen joukkon. Tämän keikan ollessa kyseiseltä kiertueelta, onkin selvää että se saa itseltäni erikoishuomion. Uudelta levyltä kuullaan neljä biisiä, joista itse pidän eniten Shot In The Darkista. Myös harvoin soitettu Killer Of Giants kuulostaa elävänä kiinnostavalta.

Keikan lopussa kuullaan Black Sabbath -hitit Iron Man ja Paranoid sekä esikoissoolon Crazy Train, jonka kitaristi jake E Lee hoitaa mallikkaasti.

Ozzy ei ole aktivoitunut liveäänitysten julkaisemiseen. Tämä keikka osoittaa että hyvää nauhaa olisi kyllä tarjolla. Tämäkin keikka mahtuisi mainiosti yhdelle CD:lle.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit