Shaken 'n' Stirred
Tuntuu ikävältä sanoa inhoavansa jotakin suosikkiartistinsa levyä, mutta tämän levyn musiikki ei uppoa minuun lainkaan. Se ei uponnut minuun 1985, jolloin ostin sen vinyylinä. Se ei uponnut myöskään 1990 jolloin päivitin sen digilevyksi. Kolmas ja taatusti viimeinen yritys ajoittui vuoteen 2007, jolloin kuuntelin sen remasteroidun painoksen, jonka bonuksena on aikanaan singlenä julkaistu Little By Littlen remix. 

Edellisen kappaleen kirjoittamisen jälkeen hankin toistamiseen itselleni albumin vinyyliversion. Se alkuperäinen kun meni myyntiin varsin pian hankinnan jälkeen. Amerikkalainen alkuperäinen vinyyli soi hyvin, mutta valitettavasti musiikillisesti albumi ei ole vuosikymmenien aikana parantunut. Lopetusraidasta Sixes And Sevens löysin kuitenkin itselleni mieluista musaa. Levyn kanssa samassa muovipussissa on mainittu Little By Little maxisingle. Siinä ollutta Dallasissa 1985 äänitettyä Easily Lead ei ole taidettu vielä julkaista CD-muodossa. 

Petri Myllylä

 

Robert Plantin kolmas soololevy on yksinkertaisinta kuvailla sanalla omituinen. Mukana on kyllä hienojakin kappaleita, esim. singlenä menestynyt Little By Little on tyylikäs, mutta joukossa on myös aivan käsittämättömiä kappaleita kuten Too Loud. Seuraavan albuminsa Plant teki aivan uudella kokoonpanolla.

Heikki Heino


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit