Hard Promises
Ostin 2011 tämän albumin amerikkalaisen vinyylipainoksen saksalaisesta divarista. Kotiin päästyäni laitoin sen ultraohuen vinyylin soimaan. Vaikka diggailin 80- ja 90-lukujen taitteessa paljon Pettyn musiikkia en ollut kuullut koskaan aiemmin tätä hänen Heartbreakers-bändin neljättä levyä. 

Vaikka oma Petty-innostukseni onkin kahdenkymmenen vuoden takaa, hänen itselleni aiemmin tuntemattomiin julkaisuihin on ollut miellyttävä tustustua. Voisi jopa käyttää kulunutta fraasia parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tämä levy ei silti itseäni juuri innosta. Ei siinä mitään suuria puutteita ole mutta jotenkin se kuulostaa välityöltä edellisen loistavan albumin ja seuraavan hyvän julkaisun välissä. Tämä oli viisi vuotta toimineen alkuperäisen Heartbreakers'in viimeinen levy ennen miehistövaihdoksien alkua. Edellisellä levyllä mukaan tullut tuottaja Jimmy Iovine on hänkin mukana.

Levyllä laulaa taustoja Fleetwood Macistä soolouralle lähtenyt Stevie Nicks. Bändi antoi yhden biiseistään laulajattaren tulevalle levylle. Bändi soittaa ja Petty duetoi biisillä Stop Draggin' My Heart Around. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit