LV
Välityö ja rahat pois faneilta. Siinäpä äkkiseltään Chickenfootin ensimmäisen live-levyn tarkoitus.

En tiedä miksi bändi on päätynyt julkaisemaan neljä uutta live-raitaa viiden vanhan kaverina. Olisi luullut, että 2012 Different Devil -kiertueelta, jonka bändi soitti lainarumpali Kenny Aronoffin kanssa, olisi voinut kokonaisenkin keikan äänittää ja pukata markkinoille. Vai pitikö jo julkaistuja pätkiä olla mukana jotta myös yhtyeen varsinainen päristäjä Chad Smith saatiin kuviin?

Sammy Hagar kehuu, että varsinkin III:lta napatut raidat olisivat parempia kuin studioversiot. Hän voi hyvinkin olla oikeassa. Täytyy myöntää, että varsinkin Something Going Wrong on hieno! Kyllähän Chickenfoot nimenomaan live-bändi on. Yhdeksän biisiä, joista osa jo ennestään tuttuja on väkisinkin pettymys. Siksi ja koska olen yhtyeen fani, sijoittaisin mieluummin rahani keikkalippuun kuin tällaisiin puolivillaisiin julkaisuihin.

Tero Honkasalo

 

Jokin levy-yhtiön markkinointipuolen päätös lienee syynä näin typerän levyn julkaisemiseen. Mutta aina joku tällaiseen innostuu. Minun lisäksi maailmassa ei liene useita, jotka ovat ostaneet tämän levyn kahteen kertaan. Nimittäin 2012 julkaistu CD sai seuraavana vuonna kaverikseen tupla-LP:n, jonka kannoin lopulta 2018 kotiini.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit