You're Gonna Get It!
Toisin kuin Pettyn esikoisalbumin kansikuva, You're Gonna Get It! kertoo ensivilkaisulla että Tom Petty ei ole pelkkä soololaulaja vaan hänen takanaan soittaa osaavista muusikoista koostuva Heartbreakers-yhtye. Esikoisalbumin kanssa samalla kokoonpanolla syntynyt kakkosalbumi kuulostaa paikoin kuin se olisi syntynyt edeltäjänsä kanssa samoissa sessioissa. 

Levyltä ei irronnut yhtään isoa Petty-hittiä mutta kokonaisuudessaan se on silti onnistunut. Omat suosikkini ovat Magnolia sekä sinkkulistan sijalle 41. noussut I Need To Know. Levyn päättävä Baby's Is A Rock 'N' Roller sisältää paikoin todella tiukkaa kitararevitysta. Levyn toinen singlejulkaisu Listen To Her Heart voisi olla mieleeni enemmän jos sen tahtia hiukan hillittäisiin. Hyllyssäni LP:n kanssa samassa muovipussissa olevan sinkun B-puolelta löytyvä I Just Don't Know What To Say oli sinkkuharvinaisuus kunnes se 1995 julkaistiin osana Playback-boxia. 

You're Gonna Get It! ilmestyi kahden erinomaisen ja hittejä tuottaneen Petty-albumin välissä ja on ehkä siksi jäänyt suotta pienelle huomiolle. Itselläni on siitä hyllyssä Shelter-yhtiön amerikkalainen ensipainos, joka tosin päätyy levylautasella valitettavan harvoin. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit