Live At Knebworth (DVD & CD)
Heinäkuussa 1990 kuvattu iso rocktapahtuma ei saannut aikanaan kovin kummoista julkaisua. Muistan pettyneeni useiden esiintyjien panokseen sekä erityisesti levyn huonoon soundin. Kolmeen osaan jaettu videojulkaisu oli sekin aika heikkolaatuinen, mutta muutama esiinytyminen tekisi siitä kiinnostavan kertakatselukokemuksen.

Tämän tuotteen päivittäminen oli vain ajan kysymys. Alkuperäisellä julkaisulla esiintyjien settejä ripoteltiin eri levyille tai kaseteille. Lisäksi useiden esiintyjien lyhyistä seteistä julkaisuille oli päätynyt van pieni osa. Kun levy-yhtiö sai lopulta tuotteen takaisin markkinoille, lopputulos oli yhtä surkea kuin edellisellä kerralla. Mitään levyn ongelmista ei ollut korjattu. Päin vastoin osa aiemmin julkaistuista biiseistä jopa uupui tällä uudella julkaisulla.

Koko paketin parhaat palat ovat Jimmy Pagen vierailu Robert Plantin keikalla. Misty Mountain Hop ja Wearing And Tearing eivät toki kohoa samalle tasolle mitä Led Zeppelin oli ollut 11 vuotta aiemmin samassa paikassa, mutta ovat ehdottomasti yhdessä Pink Floydein esiintymisen kanssa illan parasta antia.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit